Täältä löydät osan julkisista töistämme. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

TUTUSTU TÖIHIMME

Lunchie Market

Affordable everyday meals

Lunchie Market vähentää ruokahävikkiä tarjoten kuluttajille edullista arkiruokaa.

Túlka

The universal language

Punos Mobile oli osana Túlkan tiimiä luomassa uutta tapaa yhdistää tulkki ja asiakas.

NordSafety

Smart mobile safety solution

NordSafetyn mobiili- ja pilvipohjainen ratkaisu on osana työturvallisuuden varmistamista rakennusalalla. Monialustaratkaisu korvaa perinteisen paperimallin.

Treamer

Matching mobile workers with employers

Punos Mobilen tiimi auttoi Treamer Oy:tä hiomaan palvelukonseptiaan ja valitsemaan juuri oikeat työkalut ja toteutusteknologiat.

Igiego

Targeted mobile marketing

Igiego halusi mullistaa nykyiset mainosmarkkinat uudella mobiilipohjaisella mainosratkaisulla. Punos Mobile toimitti tarvittavan teknisen toteutuksen.

Etsitkö laadukasta tuotekehityskumppania?

Sinun menestyksesi on meidän menestyksemme mittari.

Työmme on meille tärkeää

Asiakkaidemme auttaminen on tärkein tavoitteemme. Hyvä bisnesidean työstäminen loistavaksi tuotteeksi on usein todella vaativaa mutta aina palkitsevaa. Sen vuoksi panostamme täysillä jokaiseen projektiin ja olemme vilpittömästi iloisia asiakkaidemme menestyksestä.

Uskomme läpinäkyvyyteen, avoimeen viestintään ja rehelliseen palautteeseen. Toimiva viestintä ja proaktiivinen, positiivinen asenne ovat onnistuneen projektin kulmakivet.

Mobiilikehitys on haastava ala. Tiimimme koostuu työstään ylpeistä ammattilaisista, jotka tuntevat uusimmat trendit ja parhaiksi havaitut teknologiat.

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME!