Image
Punos Mobile tukee työntekijöidensä ajatustenvaihtoa PunosTalks-esityksillä.

Ajatustenvaihtoa Punoksella – #PunosTalks!

Erno Soihtu, 30/01/2019

Kuten aikaisemmin olen todennut, kehittäjät ovat Punos Mobilen markkinoinnin keskiössä. Tämä ajatus ohjaa kaikkea liiketoimintaamme, josta esimerkkinä ovat PunosTalks-esitykset.

Mikä PunosTalks?

Syksyllä 2018 kehittäjämme ilmaisivat kiinnostusta pitää omia keskustella heille mielenkiintoisista aiheista yhdessä muiden kollegoidensa kanssa. Tuloksena perustimme PunosTalks-esitykset, joita kuka tahansa punoslainen voi pitää. Tähän mennessä olemme puhuneet teknologia-aiheiden lisäksi paljon muustakin ammatillisesti kiinnostavasta. Seuraavassa esimerkkejä:

Samuli Hakoniemi: animaatiot React Nativella

Mobiiliapplikaation hienot kuvaelementit eivät riitä miellyttävän käyttäjäkokemuksen luomiseksi. React Nativen huippukehittäjä Samuli Hakoniemi piti PunosTalk-esityksen animaatioiden merkityksestä ja niiden lisäämisestä käytännössä. Samuli havainnollisti asian livekoodaamisella, aivan kuten hän teki aikaisemmin samana vuonna puhuessaan aiheesta Puolassa React Native EU -konferenssissa.

Nguyen Nguyen: Uni

Vietnamilainen kehittäjämme Nguyen piti PunosTalkin nukkumisen tärkeydestä työhyvinvoinnissa. Unella on sekä palauttava että terapeuttinen merkitys. Se on lisäksi olennaista työssäoppimisen ja luovuuden kannalta. Kehittäjälle tärkeitä ominaisuuksia siis!

Erno Soihtu: Oman osaamisen markkinoiminen

Puhuin itse havaitsemastani huijarisyndroomasta työssäni kehittäjien keskuudessa. Ilmiö on tunnistettu Punoksella ja siksi kehittäjillemme painotetaan liiketoiminnallista näkökulmaa ensimmäisestä rekrykeskustelusta lähtien. Tämä on tärkeää, sillä työntekijämme ovat asiakasprojekteissa tyypillisesti “framilla”. Jos mietit, mitä huijarisyndrooma tarkoittaa, voit lukea siitä lisää edellisestä blogiartikkelistamme.

Mitä tarkoittaa olla kehittäjänä Punoksella?

Työskentely Punoksella pitää sisällään mahdollisuudet markkinoida myös omaa osaamistasi yksilönä. Meidän kehittäjämme eivät ole vain kasvottomia mainintoja Excel-taulukoissa. Mikäli haet meille, valmistaudu olemaan se henkilö, jolta asiakkaamme kysyy näkemystä ei pelkästään teknologian, mutta myös liiketoiminnan suhteen. Opastamme sinua tällaisessa ajattelussa heti alusta alkaen.