Igiego

Targeted mobile marketing

Igiegosta

Igiego on digitaalisen markkinoinnin yritys, jonka tavoitteena on mullistaa kohdistetun mainonnan markkinat. Igiego aikoo esitellä uuden mullistavan ja riskittömän mainostusratkaisun. Yrityksen ratkaisu tavoittaa mobiilikäyttäjiä kohdistetusti ja tehokkaasti samalla kuitenkin ottaen huomioon kohderyhmän yksityisyydensuojan. Kohderyhmälle ratkaisu tarjoaa enemmän aidosti hyödyllisiä mainoksia ja vähemmän turhaa mainostulvaa.

Igiegon tavoite

Igiego halusi mullistaa nykyiset mainosmarkkinat täysin uudella mobiilipohjaisella mainosratkaisulla. Tärkeitä kulmakiviä tässä olivat sujuva loppukäyttäjäkokemus sekä pilvessä toimiva taustajärjestelmä, jonka tehtävä oli valita juuri oikeat mainokset reaaliaikaisen käyttäjätiedon perusteella. Vaikka mainonta perustuu profiileihin, yksityisyydensuoja ja anonymiteetti olivat tärkeitä tekijöitä.

Meidän osuutemme

Projektin alussa Igiegon tiimillä oli selkeä liiketoimintamalli, mutta heiltä puuttui teknisen toteutuksen suunnitelma. Punos Mobilen tiimi auttoi Igiegoa tekemään heille sopivat teknologiavalinnat ja toteuttamaan ratkaisun. Työ piti sisällään Android-sovelluksen suunnittelun ja toteutuksen sekä osan pilvessä sijaitsevan taustajärjestelmän toteutuksesta.

Tulokset

Punos Mobilen konsultaation avulla Igiego sai selkeän suunnitelman mainosratkaisun teknisen toteutuksen vaiheistukseen. Android-mobiilisovellus toteutettiin alusta pitäen ja kehitysvastuu siirrettiin myöhemmin Igiegon omalle kehitystiimille. Igiegon ratkaisu lanseerattiin vuoden 2018 alkupuolella.

Käytetyt teknologiat

  • Android
  • Java
  • Spark Framework
  • Pipedrive CRM   

Punos teki enemmän kuin uskalsin toivoakaan: he haastoivat omat ideani ja toivat merkittävää lisäarvoa projektin myötä.

Patrik Björkenheim, CEO, Igiego

Igiegon kaltaiset startup-yritykset muuttavat maailmaa. On upeaa olla osa tuota muutosta.

Juhani Lammi, Software Developer, Punos Mobile

Muita asiakkaitamme

OmaPostin logo
Kuva tacoista symbolisoi Lunchie Market -asiakastarinaa
Eri maiden lippuja
Juliste Treamerista. Kuvassa on kaupunkinäkymä, jossa viivat yhdistävät ihmisten profiilikuvia
Luonnos NordSafetyn sovelluksesta

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME