Lunchie Market

Affordable everyday meals

Yleistä Lunchie Marketista

Lunchie Market on kuluttajat ja edullisen arkiruoan yhdistävä sovellus, jonka avulla kuluttajat voivat ostaa tarjoilusta ylijääneitä aterioita puoleen hintaan. Itse sovellus on puolestaan maksuton.

Sovelluksessa käyttäjä tilaa ravintoloiden tarjoamista ylijääneistä aterioista itselleen sopivimman, jonka jälkeen ateria on noudettavissa ravintolasta.

Punos Mobilen osuus kehityksessä

Työntekijämme osallistui Lunchien alkuvaiheen prototyypin kehittämiseen vuosina 2015 ja 2016. Sovelluskehitys tapahtui React Nativella, joka otti tuolloin vielä ensimmäisiä askeliaan. Sovelluksesta kehitettiin samalla sekä iOS- että Android-versiot. Julkaisun jälkeen työntekijämme osallistui jatkokehitykseen samalla varmistaen laadun eri laitteilla ja eri käyttötapauksissa.

Sovelluksen keskeisiä piirteitä olivat eheä tiedonkulku käyttäjän valintojen sekä ravintolan tarjoaman välillä. Lisäksi kehityksessä kiinnitettiin runsaasti huomiota maksuliikenteen toimivuuteen.

Tulokset

Viiden hengen tiimillä tuotantokelpoisen sovelluksen kehittäminen vei noin viisi kuukautta. Kun tuotantokelpoiset versiot oli saatu julkistettua, työntekijämme osallistui jatkokehitykseen sekä ylläpitoon vielä noin neljän kuukauden ajan.

Osallisuutemme jälkeen sovellusta on jatkokehitetty useamman vuoden ajan. Varsinaisesta ensimmäisestä prototyypista ovat kuitenkin jäljellä perusrunko sekä ydintoiminnallisuudet.

Projekti oli kaiken kaikkiaan haasteellinen ja opettavainen. Kyseessä kuitenkin oli monille startupeille ominainen, uusille markkinoille suunnattu sovellus. Tällöin esimerkiksi vastaavien sovellusten analysointi ja toimintaympäristön tarpeisiin vastaaminen esittivät melko suuria haasteita, jotka lopulta kääntyivät voitoksi.

Tutustu Lunchie Marketiin!

iOS App Store / Google Play Store

Käytetyt teknologiat

  • React Native
  • Redux
  • Stripe-integraatio

Muita asiakkaitamme

Punos Mobile auttoi Nightingale Health Oy:tä mobiilisovelluskehityksessä.
OmaPosti-sovelluksella Postin asiakas pystyy helposti seuraamaan lähetyksiään sekä maksamaan laskunsa.
Punos Mobile oli osana Túlkan tiimiä luomassa uutta tapaa yhdistää tulkki ja asiakas.
Punos Mobilen tiimi auttoi Treamer Oy:tä hiomaan palvelukonseptiaan ja valitsemaan juuri oikeat työkalut ja toteutusteknologiat.
NordSafetyn mobiili- ja pilvipohjainen ratkaisu on osana työturvallisuuden varmistamista rakennusalalla. Monialustaratkaisu korvaa perinteisen paperimallin.
Igiego halusi mullistaa nykyiset mainosmarkkinat uudella mobiilipohjaisella mainosratkaisulla. Punos Mobile toimitti tarvittavan teknisen toteutuksen.

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME