NordSafety

Älykäs ratkaisu työturvallisuuteen

NordSafetystä

Työturvallisuuden varmistaminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä erityisesti rakennusalalla. NordSafetyn mobiili- ja pilvipohjainen ratkaisu korvaa turva-auditoinnissa ja riskianalyysissä perinteisen paperiraportteihin perustuvan mallin, joka on sekä epäluotettava sekä auttamattoman tehoton. NordSafetyn monialustaratkaisu tuo turvallisuustiedon nopeasti ja luotettavasti turvallisuuspäälliköille ja tätä kautta tekee työmaista turvallisempia.

NordSafetyn tavoite

NordSafety halusi julkaista työturvallisuussovelluksensa molemmilla johtavilla mobiilialustoilla, Androidilla ja Applen iOS-alustalla. Koska sovellus oli suunnattu rakennusalan ammattilaisille kenttäkäyttöön, sen piti toimia erityisen luotettavasti ja helppokäyttöisesti. Mobiilisovelluksen piti myös toimia saumattomasti yhteen pilvipohjaisen taustajärjestelmän kanssa, jotta kerätty data on mahdollisimman nopeasti yrityksen johdon käytettävissä.

Meidän osuutemme

Punos Mobilen tiimi auttoi NordSafetyä viimeistelemään sekä Android- että iOS-sovellusten kehitystyön. Tiimimme työskenteli tiiviissä yhteistyössä asiakkaan henkilöstön kanssa asiakkaan tiloissa. Ketterien työtapojen ansiosta tiimi pystyi jatkuvasti priorisoimaan seuraavia työvaiheita parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tulokset

NordSafetyn mobiilisovellus saatiin valmiiksi ja julkaistiin sekä Google Play- että App Store -sovelluskaupoissa. Tällä tavalla NordSafety saa palvelulleen parhaan mahdollisen kattavuuden ja mobiilisovellusten käyttökokemus on huippuluokkaa.

Käytetyt teknologiat

  • React Native

Kun tavoitteet ovat kovat, tiimiin tarvitaan itseohjautuvia ammattilaisia, jotka osaavat hommansa. Punos osoitti pystyvänsä juuri tähän.

Fredrik Löfberg, CEO, NordSafety

React Native on loistava toteutusteknologia kun sovelluksia tehdään useille alustoille, erityisesti jos kehitysresurssien määrä on rajoitettu.

Juhani Lammi, Software Developer, Punos Mobile

Muita asiakkaitamme

OmaPostin logo
Kuva tacoista symbolisoi Lunchie Market -asiakastarinaa
Eri maiden lippuja
Juliste Treamerista. Kuvassa on kaupunkinäkymä, jossa viivat yhdistävät ihmisten profiilikuvia
Igiegon logo

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME