Treamer

Matching mobile workers with employers

Treamerista

Treamer tuo keikkatöitä etsivät työntekijät ja tekijöitä kaipaavat työnantajat yhteen. Treamerin mobiilisovelluksella kuka tahansa voi julkaista avoimia työtehtäviä ja halukkaat voivat hakea niihin nopeasti ja vaivattomasti. Sovellus hoitaa kaiken aina sopivan tekijän esittelemisestä palkan ja lakisääteisten vero- ja sivukulujen maksuun.

Treamerin tavoite

Treamer halusi lanseerata aivan uudenlaisen liiketoimintamallin keikkatöiden tekemiseen. Treamerin mobiilisovellus oli tässä suunnitelmassa tärkeä kulmakivi. Koska sovelluksen käyttäjäryhmää oli sekä nuoret työntekijät että mahdolliset työnantajat (sekä yritykset että yksityiset henkilöt), sovelluksen tarjoaman käyttökokemuksen piti olla huippuluokkaa. Lisäksi sovelluksen ja pilvessä tapahtuvan tietojen käsittelyn yhteispelin piti olla saumatonta.

Meidän osuutemme

Punos Mobilen tiimi auttoi Treameria hiomaan palvelukonseptiaan ja valitsemaan juuri oikeat työkalut ja toteutusteknologiat. Sovelluskehittäjämme toteuttivat Android- ja iOS-mobiilisovellukset sekä pilvessä toimivan taustajärjestelmän. Taustajärjestelmästä oli rajapinnat esimerkiksi Stripen tarjoamaan maksunvälityspalveluun sekä Palkkaus.fi-palveluun verotietojen käsittelyä varten.

Tulokset

Ensimmäinen Android-prototyyppi kehitettiin vain kahden kuukauden kuluessa. Sovellusta jatkokehitettiin saadun palautteen perusteella ja lopulta sekä Android- että iOS-sovellukset julkaistiin sovelluskaupoissa. Treamer valittiin yhdeksi Kasvu Open -kilpailun finalisteista vuonna 2016. Yritys on kerännyt lähes miljoona euroa rahoitusta.

Kokeile Treameria!

Google Play / Apple App Store

Käytetyt teknologiat

  • Native Android
  • Swift for iOS
  • Amazon cloud
  • Stripe for payments

Yhteistyö Punos Mobilen kanssa toimi erittäin hyvin ja lopputulokset ylittivät odotuksemme.

Peter Sazonov, CEO, Treamer

Käyttökokemuksen merkitys korostuu Treamerin tapaisissa sovelluksissa. Meidän tehtävämme on varmistaa, että loppukäyttäjä pitää näkemästään.

Samu Mukkala, Software Developer, Punos Mobile

Muita asiakkaitamme

OmaPostin logo
Kuva tacoista symbolisoi Lunchie Market -asiakastarinaa
Eri maiden lippuja
Luonnos NordSafetyn sovelluksesta
Igiegon logo

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME