Túlka

The universal language.

Yleistä Túlkasta

Túlka-mobiilisovellus tarjoaa käyttäjilleen alustan vertaistulkkaukselle. Tavoitteena on tarjota tulkkauspalveluja maahanmuuttajille arkisiin tilanteisiin, joissa kielimuuri on muuten esteenä.

Sovellus mahdollistaa sekä kuva- että ääniyhteyden, jonka avulla asiantunteva tulkki ja tulkkausta tarvitseva asiakas voivat kommunikoida keskenään. Tulkkauspyynnöt tulevat tulkeille ilmoituksina, jolloin ensimmäinen vapaana oleva tulkki vastaanottaa pyynnön.

Punos Mobilen osuus kehityksessä

Osallistuimme iOS-version kehittämiseen alusta saakka. Kun toimiva versio saatiin sovelluskauppaan, siirryimme yhdessä muun tiimin kanssa Android-version kehittämiseen ja jatkokehitykseen sekä laadunvarmistamiseen molemmille alustoille.

Keskeisiä piirteitä olivat tulkkaustapahtumien hyvän yhteyden varmistaminen sekä sovelluksen käyttöliittymän ja käyttökokemuksen selkeys ja sujuvuus.

Tulokset

Ensimmäinen iOS-versio saatiin kehitettyä julkaisukelpoiseksi kahden hengen tiimissä noin kolmessa kuukaudessa. Android-version kehittäminen sekä muuta jatkokehitystä tehtiin yhdessä Túlkan tiimin kanssa noin vuoden ajan. Loppuvaiheessa loimme tulkeille myös pelkistetyn selainversion, joka helpotti tulkkauspyyntöjen vastaanottamista.

Käyttäjien kokemukset sovelluksesta ovat olleet erittäin positiivisia. Olemmekin Punoksella tyytyväisiä, että saimme toimitettua vastauksen aitoon käyttötarpeeseen nopeasti saatavilla olevasta käännöspalvelusta.

Tutustu Túlkaan!

iOS App Store / Google Play Store

Käytetyt teknologiat

  • React Native
  • OpenTok-kirjasto

Muita asiakkaitamme

Punos Mobile auttoi Nightingale Health Oy:tä mobiilisovelluskehityksessä.
OmaPosti-sovelluksella Postin asiakas pystyy helposti seuraamaan lähetyksiään sekä maksamaan laskunsa.
Lunchie Market vähentää ruokahävikkiä tarjoten kuluttajille edullista arkiruokaa.
Punos Mobilen tiimi auttoi Treamer Oy:tä hiomaan palvelukonseptiaan ja valitsemaan juuri oikeat työkalut ja toteutusteknologiat.
NordSafetyn mobiili- ja pilvipohjainen ratkaisu on osana työturvallisuuden varmistamista rakennusalalla. Monialustaratkaisu korvaa perinteisen paperimallin.
Igiego halusi mullistaa nykyiset mainosmarkkinat uudella mobiilipohjaisella mainosratkaisulla. Punos Mobile toimitti tarvittavan teknisen toteutuksen.

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME