Image
Image

Katsaus vuoteen 2021 – Viisi kiinnostavinta kohdetta verkkosivuillamme

Hannu Alakangas, 15/09/2021

Syksyn saapuessa on hyvä aika tarkastella mennyttä vuotta vaikkapa analytiikan avulla.

Teimme lyhyen katsauksen sivustomme vierailluimpiin kohteisiin. Katselemalla omaa analytiikkamme, näemme mikä teitä lukijoita kiinnostaa ja voimme kehittää sisältöämme entistä kiinnostavampaan suuntaan.

Vuonna 2021 blogimme sisällöistä lukijoita ovat eniten kiinnostaneet seuraavat artikkelit:

  1. Sketch, Figma vai Zeplin? Graafisen suunnittelijan työkaluvalinnat

Suunnittelijan työkalupakki oli postauksista suosituin, artikkelissa onkin hyvin avattu erilaisia työkaluja ja niiden käyttökohteita konkreettisin esimerkein. Mikäli suunnitteluprosessi kiinnostaa sinuakin, käy ihmeessä lukemassa Nguyenin artikkeli!

Englanninkielinen postaus oli luetuin, mutta sama artikkeli löytyy myös suomeksi.

  1. SwiftUI – valmis kehittäjille 2021?

“SwiftUI – Ready for Developers 2021?” -artikkeli on osa blogisarjaamme ohjelmointikielistä Suomen mobiilikehityksessä. Postauksissa käsitelläänkin monipuolisesti ohjelmointikieliä ja niiden tulevaisuuden näkymiä, suosittelemme lukemaan koko sarjan ja seuraamaan aihetta blogissamme. 

Analytiikka näyttää englanninkielisen blogin kiinnostaneen lukijoita enemmän, mutta artikkelista löytyy myös suomenkielinen versio sitä kaipaaville.

  1. Improving Accessibility in React Native Applications – Part #1: Tools

Saavutettavuus kiinnosti lukijoita. Saavutettavuus tarkoittaa sitä, että sovellukset ja sivustot ovat saavutettavia kaikille käyttäjille mahdollisista rajoitteista huolimatta ja toiminnallisuudet ovat selkeitä ja toimivia. Tässä artikkelissa käsiteltiin nimenomaan saavutettavuutta React Nativen yhteydessä.

Tiesitkö, että me Punoksella pyöritämme sivustoa, jossa voit tutustua saavutettavuuteen ja siihen, mitä se käytännössä tarkoittaa ja miten sitä voi parantaa?

  1. OmaPosti-palvelulla Posti toi itsensä entistä lähemmäksi asiakasta

OmaPostin referenssimme on myös kerännyt katseluita. On hieno huomata, että projektisivuja todella käydään lukemassa.

Asiakkaan oma palaute projektista puhuu puolestaan:

“Juhania voi kiittää hänen ohjelmointitaitojensa lisäksi yhteistyökyvystä. Suurissa IT-projekteissa on tyypillisesti paljon erilaisia persoonia erinäisistä taustoista ja Juhani on osoittanut olevansa yhteistyökykyinen sekä toimivansa aina ratkaisukeskeisesti. Juhani osaa ajatella projektia sekä käyttäjän että Postin näkökulmasta.

Tiimin uusi tulokas Joonas puolestaan on pärjännyt projektissa mallikkaasti ja saanut nopeasti kiinni oleellisesta.”

  1. Túlka-referenssi

Túlka-referenssimme kiinnosti myös sivustomme kävijöitä. On ilo nähdä, että projektimme kiinnostavat yleisöä. 

Túlka tarjoaa käyttäjilleen alustan vertaistulkkaukselle ja sen tavoitteena on tarjota tulkkausapua arjen tilanteisiin esimerkiksi maahanmuuttajille. 

Lue lisää täältä:

http://www.punosmobile.com/tulka