Image
Lahden kehittäjätapahtuma "Devaajien sokkotreffit" oli menestys!

Kun punoslaiset Lahdessa treffaamassa kävivät

Erno Soihtu, 25/10/2019

Lahdesta on Helsinkiin matkaa rapiat 100 kilometriä ja sitä ei jaksaisi ihan joka aamu istua junassa. Siksi olimmekin lokakuun lopun sokkotreffeillä Lahdessa jakelemassa nallekarkkeja.

Siis mitä?

Otetaanpa vähän taaksepäin. Olimme siis järjestäneet lahtelaisille kehittäjille “devaajien sokkotreffit”: rennon illanvieton, jossa voi tutustua alan ammattilaisiin ja alalle aikoviin. Yhdessä keskustelimme työelämän murroksesta, projekteista ja kehittäjäelämään kuuluvista iloista ja murheista.

Illan tapahtumat kiinnostavia sekä ohjelmattomia

Varsinaisia ohjelmanumeroita sitten ei meillä ollutkaan. Vaikka mielenkiintoiset presentaatiot ja demot ovat varmasti monesti ihan paikallaan, tuntuu niistä tällä hetkellä olevan ehkä jo ylitarjontaakin. Vaihtoehtona tarjosimme keskusteluhenkisempää iltaa hampurilaisten, virvokkeiden, saunan ja halutessaan uimisen merkeissä.

Työt tekijäänsä vailla, myös Lahdessa

Erityisesti seniorikehittäjät olivat tilaisuudessamme edustettuina erinäisistä Lahden seudun yrityksistä. Alalla oleva työntekijäpula näyttää vaivaavan kaikkia tasapuolisesti kokemuksemme perusteella. Tässä kohtaa luonnollisesti mainittakoon, että hakemuksen meille voit lähettää Android-puolen suhteen täältä. Ja muutenkin saa yhteyttä ottaa!

Ja toki rekrytointi on yksi meidänkin tarkoitusperistämme tapahtumia järjestäessä. Kuitenkin emme ajatelleet puhuvamme Punoksesta juuri mitään – kukaan ei oikeutetusti jaksa markkinoinnin pakkosyöttöä. Silti aiheesta tuli keskusteltua runsaasti, sillä vieraamme innokkaasti kyselivät meistä punoslaisista ja töistämme.

Jatkoa ajatellen

Kaiken kaikkiaan vieraamme viihtyivät tilaisuudessamme ja pääsimme osallistumaan tasokkaaseen ajatustenvaihtoon. Suurkiitokset osallistujille!

Paikalla saimme myös avokätisesti tärkeää palautetta tapahtumastamme. Olisimme voineet olla esimerkiksi entistäkin aktiivisempia yhteistyössämme paikallisten koulujen ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Näillä eväin olemmekin yhä paremmin valmistautuneet järjestämään vastaavia tilaisuuksia tulevaisuudessa.

P.S. Seuraava tapahtumamme Lahdessa tulee koskemaan alueen yritysten liiketoiminnan tehostamista. Jos olet aiheesta kiinnostunut yrityspäättäjä alueella, merkkaa 28.11. kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan!