Image
Mobiilikehitystä Helsingissä ja Kouvolassa

Punos Mobile kasvaa ja selkeyttää palvelu- ja tuoteliiketoimintaansa

Hannu Alakangas, 10/07/2018

Punos Mobilen palveluiden kysyntä on vahvassa kasvussa sekä ohjelmistokonsultoinnin että tuoteliiketoiminnan puolella. Tulevaisuuden kasvun vauhdittamiseksi olemme perustaneet uuden, Meeting Assistant -tuotteeseen keskittyvän toimipisteen Kouvolaan samalla kun Helsingin tiimi jatkaa vaativien liiketoimintalähtöisten IT-projektien toteuttamista asiakkaillemme.

Muutosten myötä pystymme palvelemaan entistä paremmin sekä palvelu- että tuoteliiketoiminnan asiakkaitamme. Punos työllistää tällä hetkellä 13 ohjelmistokehityksen ammattilaista – uusia rekrytointeja on tiedossa heti syksyllä.

Helsingin tiimi toteuttaa vaativia bisneslähtöisiä projekteja

Hannu Alakankaan luotsaama Helsingin tiimi jatkaa vaativien mobiili- ja webbikehitysprojektien toteuttamista kaiken kokoisille asiakkaille.

Erityinen vahvuutemme on asiakkaan liiketoimintatavoitteiden ymmärtäminen ja niiden valjastaminen kehitystyön veturiksi. Tärkein tekniikkamme on liiketoiminnan ymmärtäminen.

Tämä tarkoittaa asiakkaan bisnesidean sparrausta ja jalostamista, juuri oikeiden toteutustekniikoiden valitsemista sekä tehokasta ja läpinäkyvää toteutustiimin tavoitelähtöistä työskentelyä. Ratkaisevaan asemaan nousee usein hyvän käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen tarjoaminen loppuasiakkaalle.

Globaalia tuotekehitystä Kouvolasta

Ville Mettälän vetämä Kouvolan tiimi keskittyy kansainvälisesti menestyneen Meeting Assistant –sovelluksen asiakaslähtöiseen kehitykseen ja markkinointiin. Voit tutustua Kouvolan tiimiin tästä blogikirjoituksesta.

Meeting Assistant on Punos Mobilen täysin itse kehittämä kokousten tuottavuutta parantava sovellus. Salesforcen kanssa toimiva sovellus on julkaistu kansainvälisesti tietokoneille, tableteille ja älypuhelimille.

Vaikka painotus onkin omassa tuotteessamme, voit ottaa Kouvolan tiimiimme yhteyttä myös omien IT-projektiesi merkeissä – löydämme varmasti sinulle sopivat tekijät!

Ota yhteyttä ja pysy mukanamme!

Voisimmeko auttaa IT-projektissasi? Haluatko osaksi tiimiämme? Ota meihin suoraan yhteyttä ja laita some-tilimme seurantaan!

Ohjelmistokehityksen palvelut

Hannu Alakangas, hannu.alakangas@punosmobile.com

Ohjelmistokehityksen palvelut

Ville Mettälä, ville.mettala@punosmobile.com