Image
React Native -kehittäjä Samuli Hakoniemi aloittaa Punos Mobilella.

Samuli Hakoniemi vahvistaa Punoksen kehitystiimiä: “React Native made me do it!”

Hannu Alakangas, 10/07/2018

Punos Mobilella on ilo toivottaa tiimiinsä oikea maailmanluokan tekijä, Samuli Hakoniemi!

Samuli täydentää Punoksen osaamista erityisesti mobiilikehityksen puolella. Asiakkaiden ongelmia ratkovan teknisen kehitystyön lisäksi Samuli tulee osallistumaan yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Useiden React Native -projektien kokemus

Samulin ura kattaa vuosien kokemuksen kasvuyrityksissä, ohjelmistotaloissa sekä erityisesti itsenäisenä konsulttina. Ohjelmistokehityksen lisäksi Samulin osaamiseen luotetaan myös kasvuyritysten neuvonantajan roolissa ja hänet voi löytää esimerkiksi puhujana alan tapahtumissa.

Sovelluskehittäjänä Samuli otti reilut kolme vuotta sitten tietoisen riskin vannoen React Nativen nimiin. Yhden teknologian fokuksesta huolimatta hän osaa tarpeen vaatiessa suositella juuri asiakkaan tarpeisiin sopivaa, liiketoimintaa tukevaa ratkaisua.

Punoksella Samulin rooli on muun tiimin osana tarjota asiakkaille ensiluokkaisia liiketoiminnan tarpeita täyttäviä web- ja mobiilisovelluksia. Tämän lisäksi Samuli on Punoksen osakas, joka auttaa yritystä kasvamaan ja kehittämään palveluitaan.

Voit katsoa Samulin aiempia projekteja nettiportfoliosta ja ottaa hänet Twitter-tilinsä seurantaan.

Vanha tuttu tiimin jäseneksi

Punos Mobilelle siirtyessään Samuli ei ota askelta tuntemattomaan. Samuli oli mukana jo Punoksen oman tuotteen, Meeting Assistantin, ensimmäisen prototyypin kehittämisessä.

Tämän lisäksi Samuli on aikoinaan ollut kouluttamassa ja sparraamassa Punoksen muiden kehittäjien osaamista. Uuden työpaikan myötä Samuli tulee luontevasti tutun tiimin osaksi.

Softakehityksen lisäksi Samuli istuu mielellään pokeripöydässä ja käy tanssahtelemassa niin berimbaun kuin konemusiikinkin tahdissa.

Tervetuloa Punokselle!

Haluatko Samulin työkaveriksesi? Mikäli ura Punos Mobilella kiinnostaa, ota meihin yhteyttä!