Helppoa kenttätyön hallintaa - Kihon iOS-sovelluksen päivitys

Punoksen asiantuntija auttoi kehittämään Kihon iOS-sovellusta uusinta SwiftUI-tekniikkaa käyttäen.

Kiho tarjoaa yli 1 000 kotimaiselle yritykselle helpomman tavan hallita kenttätöitä niin konttorilta kuin työmaaltakin. Kihon ratkaisut auttavat yksinkertaistamaan työntekoa, parantamaan tuottavuutta sekä kasvattamaan liiketoimintaa kannattavasti.

Tärkeä osa Kihon tarjontaa on mobiilisovellus, joka mahdollistaa esimerkiksi työaikakirjaukset, työtehtävien välityksen sekä kaluston sijainnin seuraamisen kartalla. Punos Mobilen ​​Samu Mukkala yhdistettiin Kihoon freelancer-välitystoimisto Thrivin kautta.

Samu Mukkala, Software Developer, Punos Mobile

Kihon projektissa lähdettiin päivittämään vanhan iOS-sovelluksen käyttöliittymää uuteen, raikkaampaan suuntaan. Samalla tiimin kanssa toteutettiin muutamia uusia toiminnallisuuksia, kuten työajoneuvojen seuraaminen kartalla sekä ajoneuvojen tietojen muokkaaminen.

Toteutusteknologiaksi Kiholla oli valittu SwiftUI, Applen uusi käyttöliittymä-framework, jonka avulla interaktiivisten käyttöliittymien luominen oli nopeaa ja tehokasta. SwiftUI:ta ei ole vielä kovin yleisesti käytössä, joten oli kiinnostavaa päästä tuomaan Kihon sovellukseen tuoretta teknologiaa.

Työskentely Kihon tiimi kanssa oli oikein positiivista, työkaverit ja työympäristö olivat mukavat ja omaa työtä sai tehdä sopivan itsenäisesti.

Jesse Jaakola, Mobile Development Team Lead, Kiho

Samu toi tiimiimme tärkeää ulkopuolisen asiantuntijan tuoretta näkemystä ja auttoi meitä kehittämään omia työtapojamme. Samu ymmärsi työhön sovellettavat ohjeet ja standardit sekä omaksui nopeasti käyttämämme Kiho-ohjelmointirajapinnan ja pääsi nopeasti työhön kiinni.

Samun kanssa työskentely oli helppoa – hän istui heti alusta hyvin ketterään tiimiimme, hänellä oli hyvä ja ammattimainen työasenne. Samu kuunteli toimeksiannot tarkasti, otti vastaan rakentavaa palautetta ja usein toteutti työnsä yli odotustemme.

Alun perin olin hieman empivä oman talon ulkopuolisen konsultin käyttämisestä, mutta tämän kokemuksen jälkeen minulla on positiivinen asenne ulkopuolisen avun käyttämiseen työn vauhdittamiseksi.

Kiho Logo - SwiftUI referenssi

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME