Image

Samu Mukkala, Software Developer, Punos Mobile:

Image

"Kihon projektissa lähdettiin päivittämään vanhan iOS-sovelluksen käyttöliittymää uuteen, raikkaampaan suuntaan. Samalla tiimin kanssa toteutettiin muutamia uusia toiminnallisuuksia, kuten työajoneuvojen seuraaminen kartalla sekä ajoneuvojen tietojen muokkaaminen.

Toteutusteknologiaksi Kiholla oli valittu SwiftUI, Applen uusi käyttöliittymä-framework, jonka avulla interaktiivisten käyttöliittymien luominen oli nopeaa ja tehokasta. SwiftUI:ta ei ole vielä kovin yleisesti käytössä, joten oli kiinnostavaa päästä tuomaan Kihon sovellukseen tuoretta teknologiaa.

Työskentely Kihon tiimi kanssa oli oikein positiivista, työkaverit ja työympäristö olivat mukavat ja omaa työtä sai tehdä sopivan itsenäisesti."

Image

Oletko kiinnostunut mobiilipalveluiden kehityksestä?

Ota yhteyttä
Image

Jesse Jaakola, Mobile Development Team Lead, Kiho:

Image

"Samu toi tiimiimme tärkeää ulkopuolisen asiantuntijan tuoretta näkemystä ja auttoi meitä kehittämään omia työtapojamme. Samu ymmärsi työhön sovellettavat ohjeet ja standardit sekä omaksui nopeasti käyttämämme Kiho-ohjelmointirajapinnan ja pääsi nopeasti työhön kiinni.

Samun kanssa työskentely oli helppoa – hän istui heti alusta hyvin ketterään tiimiimme, hänellä oli hyvä ja ammattimainen työasenne. Samu kuunteli toimeksiannot tarkasti, otti vastaan rakentavaa palautetta ja usein toteutti työnsä yli odotustemme.

Alun perin olin hieman empivä oman talon ulkopuolisen konsultin käyttämisestä, mutta tämän kokemuksen jälkeen minulla on positiivinen asenne ulkopuolisen avun käyttämiseen työn vauhdittamiseksi."

Image