Etsimme sinua, kokenut sovelluskehittäjä

Puhutko sujuvaa devaajaa? Onko koodi kirjoitettu äidinkielesi? Etsimme tekijöitä mobiili- ja web-kehittämiseen vaihtuvien asiakasprojektien pariin tai ylläpitoasiakkuuksien hoitoon.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA!

MILLAINEN TYÖ SINUA PUNOKSELLA ODOTTAA?

KONSULTTITIIMIN JÄSENENÄ

autat asiakkaitamme uusien tuotteiden tai palveluiden kehitysprojekteissa. Tässä tehtävässä saat työrauhan yhteen projektiin kerrallaan luoden samalla asiakkaan vision toimivaksi lopputuotteeksi. Konsulttina kehität jotain aivan uutta, pääset avartamaan omaa ajatteluasi ja saat työskennellä uusiempien teknologioiden parissa. Katso esimerkkejä toteuttamistamme projekteista.

YLLÄPITOTIIMIN JÄSENENÄ

pyörität asiakkaiden sovelluksia sujuvasti toimivina käyttöönoton jälkeen. Pääset myös kehittämään sovelluksiin uusia ominaisuuksia asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Ylläpitopuolella saat työskennellä useiden asiakkaiden kanssa samanaikaisesti ja päiväsi ovat vaihtelevia.

Toinen uusista työntekijöistä tulee toimimaan Kouvolan yksikkömme kehittäjätiimin vetäjänä. Emme hae kuitenkaan ketään heiluttelemaan ainoastaan käsiään, vaan pääset tekemään töitä aidosti ”kädet savessa”. Tässä roolissa tuet tuoreempia kehittäjiämme, joilla on kokemusta vasta päälle kolmisen vuotta. Löydätte yhdessä oikean ratkaisun asiakkaiden haasteisiin.

Tehtävä räätälöidään tekijän mielenkiinnon ja osaamissuuntauksen mukaan – tämä on meille luontainen tapa työskennellä. Kuulemme mielellämme näkemyksiäsi siitä, mitä voisit tarjota meille osaamisesi kautta ja mitä haluaisit meillä tehdä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Odotamme, että suurin osa seuraavista kuvaa sinua:

  • Useiden vuosien kokemus ohjelmistokehityksestä tai mahdollisesti olet nouseva uusi tähti
  • Joko web/full stack -osaamista (React tai Angular, Node.js, TypeScript tai JavaScript) tai mobiilikehitysosaamista (esimerkiksi Kotlin, Swift, React Native)
  • Halua tehdä asiakastyötä ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä tukea sitä sovelluskehityksen osaamisellasi
  • Intoa jakaa omaa osaamistasi muille ja auttaa vähemmän kokeneita kehittäjiä onnistumaan ja kasvamaan osaajina
  • Hyvät viestintätaidot suomeksi ja englanniksi

Arvostamme, jos osa seuraavista kuvaa sinua myös:

  • Kokemusta konsulttina työskentelystä
  • Kokemusta tiiminvetäjän tehtävistä tai muusta valmentavasta roolista
  • Osaamista suunnittelu- ja arkkitehtuurimalleista sekä tietokannoista (PostgreSQL, MongoDB), pilvipalveluista (Firebase, AWS) tai Linux-ylläpidosta

Emme odota löytävämme valmista yksisarvista!

Meillä kaikki tekijät perehdytetään aina tehtäviin huolellisesti ja jokaisen punoslaisen toiveita kuunnellaan.

MIKSI PUNOS MOBILE?

MITÄ MEILLÄ ON SELLAISTA, MITÄ ET VÄLTTÄMÄTTÄ LÖYDÄ MUUALTA?

Pienemmän firman etuina tarjoamme mahdollisuutta kurottaa myös oman ydinroolisi ulkopuolelle. Voit oppia samalla yrityksen toiminnasta ja johtamisesta. Kehittäjämme voivat halutessaan käyttää työaikaansa myös johtoryhmätyöskentelyyn, jossa on mukana aina yksi työntekijä kiertävän vuoron mukaisesti.

Etuna nostamme esille myös joustavan kulttuurimme. Meille joustavuus tarkoittaa aitoa mahdollisuutta jokaisella vaikuttaa omiin projekteihinsa, työarkeensa ja -ympäristöönsä. Jos jokin ei tunnu täysin toimivalta ratkaisulta itselle, asioita on mahdollisuus muuttaa nopeastikin tarvittaessa.

Tarjoamme tietysti myös perinteiset ja hyvät työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon, lounas- ja työsuhdematkalippuedut ja laajat koulutusmahdollisuudet. Kouvolan ja Helsingin toimistoillamme on myös viihtyisät puitteet työskentelylle. Nämä asiat toki tarjotaan useimmissa muissakin alan yrityksissä.

Kokemuksemme perusteella tiimityöskentely onnistuu parhaiten, kun kohtaamme toisinaan kasvotustenkin. Siksi toivomme sinun olevan läsnä toimistollamme ainakin osan ajastasi joko Kouvolassa tai Helsingissä. Saat valita itsellesi parhaiten käteesi istuvat työvälineet myös etätyöskentelyyn. Kouvola tarjoaa kaupunkina lähes rajattomat mahdollisuudet asuinympäristölle ja vapaa-ajalle. Halusit sitten asua maalla, mutta silti lähellä keskustaa tai aivan ydinkeskustassa lähellä palveluita. Kouvolasta puuttuvat vain kalliit asunnot ja liikenneruuhka. Mikäli nautit jälkimmäisistä enemmän, ehkä valintasi on Helsingin toimistomme.

Ei meilläkään (työ)elämä täydellistä ole. Ketteryyden ja joustavuuden kääntöpuolena kaikki prosessimme eivät ole viimeisen päälle hiottuja timantteja. Perusarki on kuitenkin hyvin sujuvaa meillä, sillä meille töihin tultuaan ani harva on halunnut jatkaa muualle meiltä. Jos haluat muuttaa toimenkuvaasi, meillä voit tehdä sen työn sisällä, eikä sinun tarvitse hakeutua muualle töihin muutosta työhön kaivatessasi.

Vaikka toimistomme sijaitsevat kahdessa eri kaupungissa, olemme tiivis työyhteisö. Viihdymme yhdessä myös vapaalla pilkkimisen, tenniksen ja pelien parissa. Ymmärrämme kyllä, jos haluat viettää vapaa-aikaasi mieluummin muussa seurassa. Voit tutustua täällä punoslaisiin.

Kuukausipalkaksi tarjoamme osaamisesi ja kokemuksesi mukaan nouseville tähdille alkaen 3000. Kokeneet konkarit saavat luonnollisesti osaamisestaan arvoisensa kuukausiansion.

MIKÄ PUNOS MOBILE?

Punos Mobile on vuonna 2011 perustettu mobiilipalveluihin erikoistunut tuotekehitysyritys. Osaamisemme ydintä on liiketoimintalähtöisten mobiili- ja web-sovellusten ja -palveluiden kehittäminen.

Asiakaskuntamme on hyvin monipuolinen, palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä aina startupeista suuriin julkisiin organisaatioihin. Hoidamme kehitysprojektit itsenäisesti tai isompien kumppaneiden kanssa sopimuksen mukaisesti. Alihankkijoita emme käytä. Kouvolan ja Helsingin toimistoillamme työskentelee tällä hetkellä 11 punoslaista.

MITEN JATKAMME?

MIKÄLI KOET, ETTÄ OLET TOINEN ETSIMISTÄMME HENKILÖISTÄ, HAE NYT OHEISEN LOMAKKEEN KAUTTA!

Uramahdollisuuksista Punoksella keskustelee mielellään kanssasi toimitusjohtajamme Hannu. Hannun tavoitat sähköpostitse
hannu.alakangas@punosmobile.com
tai puhelimitse 045 875 0707.

Kehittäjän näkökulmasta meillä työskentelystä voit keskustella halutessasi Samun kanssa
samu.mukkala@punosmobile.com tai
040 179 9399