Image

Tomi Tandefelt, Mobile Developer, Punos Mobile:

Image

"My Nightingale -projektissa ei pelkällä teknisellä tietotaidolla pitkälle pötkinyt, vaan ymmärrystä vaadittiin myös sekä asiakkaan liiketoiminnasta että lääketieteellisestä datasta. Mobiiliratkaisuun päädyttiin, sillä se oli asiakkaalle helpoin ja käytännöllisin tapa vastaanottaa verianalyysin tulokset. Lääketieteellisenä tuotteena My Nightingale on myös alan regulaation piirissä, joka toi projektiin omia vivahteitaan.

Tiimin teknologiavalinnaksi muodostui React Native, sillä tavoitteena oli alusta alkaen saada sovellus samalla koodilla sekä Android- että iOS-alustoille. Näin pystyimme vastaamaan parhaiten sekä teknisiin että projektin sisäisiin vaatimuksiin.

Työmetodologioina toimineet ketterät menetelmät olivat omiaan tavoitteeseen pääsemisessä. Haastavissa tilanteissa myös Punoksen muut asiantuntijat ovat olleet taustajoukoissa tärkeänä tukena.

Osaltani kiitos kuuluu Nightingalen tiimin mukaville ihmisille ja ratkaisukeskeiselle kulttuurille. Tällaisten ihmisten kanssa on aina miellyttävää tehdä töitä ja My Nightingale jää mieleeni yhtenä oman työurani merkityksellisimmistä projekteista."

Image

Oletko kiinnostunut mobiilipalveluiden kehityksestä?

Ota yhteyttä

Suomen kuluttajamarkkinoilta maailmanvalloitukseen

Vaikka verianalyysipalvelu on saanut kosolti positiivista palautetta, on Nightingale Health tehtävässään vasta alussa. Yrityksellä on kunnianhimoinen visio tuoda lisää ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa maapallon jokaisen asukkaan saataville. Nightingale Health tavoittelee maailmaa, jossa jokaisen ihmisen fokus terveydessään on oireiden hoitamisen sijaan ennaltaehkäisyssä. Punos Mobile toivottaa yritykselle sydämestään onnea tärkeälle tehtävälleen.

Sovellus julkaistiin tammikuussa 2020. Punos Mobilen toimitusjohtaja Hannu Alakangas kokeili palvelua tuolloin itse. Voit lukea lisää hänen omakohtaisista kokemuksistaan blogistamme.

Tutustu terveytesi tilannekatsaukseen My Nightingale -verianalyysillä ja mobiilisovelluksella!

My Nightingale -verianalyysi
Google Play
Apple App Store
Image