OmaPosti-palvelulla Posti toi itsensä entistä lähemmäksi asiakasta

Punos Mobilen asiantuntijat auttoivat Postia uuden OmaPosti-sovelluksen lanseeraamisessa.

OmaPosti-palvelussa Postin asiakkaan kirjeet, laskut ja paketit ovat kirjattuina yhteen paikkaan. Sovelluksella käyttäjä voi seurata lähetyksiään, maksaa laskut sekä vastaanottaa notifikaatioita niiden eräpäivistä.

Punoksen asiantuntijat Juhani Lammi ja Joonas Ahola olivat osana edistämässä Postin liiketoimintaa digitaalisten palveluiden uudistuksessa.

Sannamaria Ojanperä, Product Owner, Posti:

”Juhania voi kiittää hänen ohjelmointitaitojensa lisäksi yhteistyökyvystä. Suurissa IT-projekteissa on tyypillisesti paljon erilaisia persoonia erinäisistä taustoista ja Juhani on osoittanut olevansa yhteistyökykyinen sekä toimivansa aina ratkaisukeskeisesti. Juhani osaa ajatella projektia sekä käyttäjän että Postin näkökulmasta.

Tiimin uusi tulokas Joonas puolestaan on pärjännyt projektissa mallikkaasti ja saanut nopeasti kiinni oleellisesta.”

Sannamaria Ojanperä - Product Owner from Posti

Juhani Lammi, Software Developer, Punos Mobile:

”OmaPosti on laaja kokonaisuus, johon kuuluu meidän kehittäjien lisäksi paljon muita ammattilaisia. Natiiviteknologioiden rooli korostuu, kun tarkoituksena on tehdä mahdollisimman tehokas ja pitkäikäinen sovellus. Kehittäjän näkökulmasta työkuvaan kuuluu auttaa asiakasta saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet sekä ymmärtää, mikä on yritykselle järkevää ja toisaalta asiakkaan asiakkaalle järkevää.”

Punos Mobilen Android-kehittäjä Juhani Lammi oli mukana toteuttamassa OmaPosti-sovellusta.

Joonas Ahola, Software Developer, Punos Mobile:

”OmaPostin menestykseen kuuluu monta tekijää, joista tärkeimpinä ovat jatkuva ja selvä kommunikaatio monen tiimin välillä sekä kattava ja nopea testausprosessi. Kiitosta ansaitsee myös ketterä projektinhallinta sekä OmaPostin asiantunteva kehitystiimi.

Web-puolella minun on ollut ilo edesauttaa suorituskykyisen ja nykyaikaisen alustan jatkokehittämistä, jossa käyttäjä voi sulavasti kohdata OmaPostin palvelut.”

Web-kehittäjä Joonas Ahola auttoi OmaPosti-sovelluksen jatkokehityksessä.

Asiakastyytyväisyys nousussa

OmaPostin julkaisemisen jälkeen ovat esimerkiksi sen arvostelut nousseet kohisten Google Play Store -sovelluskaupassa kahdesta tähdestä neljään. Nykyään Play Store:n arvostelut voivatkin nousta paljon nopeammin kuin ennen, sillä Google muutti algoritmiaan elokuussa 2019.

Posti osallistui kesäkuussa 2019 GrandOne 2019 suomalaisten digitaalisten median töiden kilpailuun. OmaPosti-sovellus menestyi: se valittiin kisan finaaleihin parhaan mobiilipalvelun kategoriassa.

Tulevaisuus

Posti jatkaa OmaPosti-palvelun kehitystä yhteistyössä Punos Mobilen kanssa. Kesäkuussa 2019 OmaPosti-palvelu korvasi kokonaan sitä edeltäneen NetPostin.

Kokeile OmaPostia!

Muita asiakkaitamme

Kuva tacoista symbolisoi Lunchie Market -asiakastarinaa
Eri maiden lippuja
Juliste Treamerista. Kuvassa on kaupunkinäkymä, jossa viivat yhdistävät ihmisten profiilikuvia
Luonnos NordSafetyn sovelluksesta
Igiegon logo

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME