Tarjoamme mobiilikehityksen koko kirjon

Etkö tiedä, mistä pitäisi aloittaa? Me autamme sinua aina bisnesideasi kirkastuksesta toimivan tuotteen kehittämiseen ja lanseeraamiseen.

Konseptisuunnittelu kehittää ideasta tuotteen

Loistava liiketoimintaidea on erinomainen lähtökohta, mutta maailman valloitus vaatii konkreettisen etenemissuunnitelman. Meillä on käytännön kokemusta sekä B2C- että B2B-mobiilipalveluiden lanseeraamisesta kansainvälisesti ja jaamme tämän tiedon kanssasi. Yhdessä jalostamme ideastasi markkinoilla menestyvän tuotteen.

Sovelluksen kehittämisen lisäksi autamme sinua aina tuotteen lanseeraukseen asti. Kerromme mitkä mobiilimarkkinoiden lainalaisuudet ovat ja autamme tuotteesi julkaisemisessa Applen tai Googlen sovelluskaupoissa. Ensimmäisen lanseerauksen jälkeen autamme liiketoimintaasi kasvamaan.

Projektinhallinta pitää aikataulut ja kulut kurissa

Ohjelmistokehityksessä hyvällä projektijohdolla on merkittävä vaikutus aikatauluissa, tavoitteissa ja budjetissa pysymiselle. Me puhumme läpinäkyvän projektihallinnan ja avoimen tiimiviestinnän puolesta. Työskentelemme sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Sertifioidut projektipäällikkömme voivat johtaa olemassa olevaa tiimiäsi. Voit myös jättää koko ohjelmistokehityksen meidän vastuullemme. Projektiryhmä voi olla joko itsenäinen 1-3 ammattilaisen ketterä porukka tai suurempi kehitystiimi, joka toimii tiiviissä yhteistyössä laajemman kehitysorganisaation kanssa.

Mobiilisovellusten kehitys tärkeimmille alustoille

Mobiilisovellusten kehittäminen on osaamisemme keihäänkärki. Tiimimme voi auttaa sinua ensimmäisen prototyypin tekemisestä aina viimeistellyn tuotteen kansainväliseen julkaisuun. Voimme toimia osana olemassa olevaa tiimiäsi tai ottaa vastuullemme koko kehityksen.

Osaamme suositella juuri sinulle sopivaa toimintamallia ja tekniikoita. Esimerkkinä, natiivi Android- tai iOS-kehitys mahdollistaa parhaimman mahdollisen käyttäjäkokemuksen sovelluksissa, kun taas hybridi- ja monialustatekniikat nopeuttavat markkinoille pääsyä ja säästävät resursseja.

Integraatio muihin liiketoimintajärjestelmiin

Suurin osa mobiilisovelluksista ei ole yksinäisiä saarekkeita, vaan sovellukset linkittyvät muihin järjestelmiin kuten maksupalveluihin tai asiakastietojärjestelmiin. Uskomme vahvasti siihen, että data on käyttökelpoista vain silloin, kun se on nopeasti juuri oikeiden ihmisten saatavilla.

Meidän osaamistamme on varmistaa se, että yhteydet ulkoisiin järjestelmiin toimivat nopeasti, luotettavasti ja heikentämättä loppukäyttäjän kokemusta. Meillä on kokemusta useiden eri ERP- ja CRM-järjestelmien kanssa työskentelemisestä.

Panostamme vahvasti tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan. Autamme asiakkaitamme vastaamaan EU:n GDPR:n vaatimuksiin.

Konseptisuunnittelu

Autamme sinua hiomaan ideasta hittituotteen.

Projektinhallinta

Kasaamme huipputiimin ja johdamme sitä puolestasi.

Android- ja iOS-sovelluskehitys

Teemme laadukkaita ja luotettavia mobiilisovelluksia.

Integraatiot liiketoimintajärjestelmiin

Hallitsemme mobiilimaksut ja asiakastietojärjestelmät.

Tapamme toimia

Hyväksi havaitut menetelmät nopeuttavat menestystäsi.

1. Idean kirkastaminen

Istutaan alas ja katsotaan yhdessä, mistä on kyse. Lopputulos: konseptin ja liiketoiminnan punainen lanka kiteytettynä.

2. Aikataulutettu suunnitelma

Luodaan selkeä etenemissuunnitelma, joka kattaa tavoitteet, aikataulut sekä resurssitarpeet. Jaetaan vastuut ja varmistetaan viestinnän sujuvuus.

3. Laadukas toteutus

Projektin tai tuotteen toteutus kustannustehokkaasti ja läpinäkyvästi. Testiversiot ja suunnitelmallinen testaus varmistavat korkean laadun.

4. Markkinoiden valloitus

Tuotteen hallittu lanseeraaminen esimerkiksi App Storessa tai webissä. Tuotteen jatkokehitys, ylläpito sekä liiketoiminnan kehitys markkinoiden tarpeiden mukaan.

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME