Image

Sannamaria Ojanperä, Product Owner, Posti:

OmaPosti-sovelluksen tuoteomistajana toimii Sannamaria Ojanperä.

”Juhania voi kiittää hänen ohjelmointitaitojensa lisäksi yhteistyökyvystä. Suurissa IT-projekteissa on tyypillisesti paljon erilaisia persoonia erinäisistä taustoista ja Juhani on osoittanut olevansa yhteistyökykyinen sekä toimivansa aina ratkaisukeskeisesti. Juhani osaa ajatella projektia sekä käyttäjän että Postin näkökulmasta."

Image

Oletko kiinnostunut mobiilipalveluiden kehityksestä?

Ota yhteyttä

Asiakastyytyväisyys nousussa

OmaPostin julkaisemisen jälkeen ovat esimerkiksi sen arvostelut nousseet kohisten Google Play Store -sovelluskaupassa kahdesta tähdestä neljään. Nykyään Play Store:n arvostelut voivatkin nousta paljon nopeammin kuin ennen, sillä Google muutti algoritmiaan elokuussa 2019.

Posti osallistui kesäkuussa 2019 GrandOne 2019 suomalaisten digitaalisten median töiden kilpailuun. OmaPosti-sovellus menestyi: se valittiin kisan finaaleihin parhaan mobiilipalvelun kategoriassa.

Sovellus julkaistiin tammikuussa 2020. Punos Mobilen toimitusjohtaja Hannu Alakangas kokeili palvelua tuolloin itse. Voit lukea lisää hänen omakohtaisista kokemuksistaan blogistamme.

Tulevaisuus

Posti jatkaa OmaPosti-palvelun kehitystä yhteistyössä Punos Mobilen kanssa. Kesäkuussa 2019 OmaPosti-palvelu korvasi kokonaan sitä edeltäneen NetPostin.

Kokeile OmaPostia!

Google Play
Apple App Store
Image

Juhani Lammi, Software Developer, Punos Mobile:

Punos Mobile's Android developer Juhani Lammi was developing the OmaPosti mobile application.

”OmaPosti on laaja kokonaisuus, johon kuuluu meidän kehittäjien lisäksi paljon muita ammattilaisia. Natiiviteknologioiden rooli korostuu, kun tarkoituksena on tehdä mahdollisimman tehokas ja pitkäikäinen sovellus. Kehittäjän näkökulmasta työkuvaan kuuluu auttaa asiakasta saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet sekä ymmärtää, mikä on yritykselle järkevää ja toisaalta asiakkaan asiakkaalle järkevää.”

Joonas Ahola, Software Developer, Punos Mobile:

Punos Mobile's web developer Joonas Ahola was developing the OmaPosti service.

”OmaPostin menestykseen kuuluu monta tekijää, joista tärkeimpinä ovat jatkuva ja selvä kommunikaatio monen tiimin välillä sekä kattava ja nopea testausprosessi. Kiitosta ansaitsee myös ketterä projektinhallinta sekä OmaPostin asiantunteva kehitystiimi.

Web-puolella minun on ollut ilo edesauttaa suorituskykyisen ja nykyaikaisen alustan jatkokehittämistä, jossa käyttäjä voi sulavasti kohdata OmaPostin palvelut.”

Image