Mikä on React Native?

Mobiilisovellus suurimmille alustoille samalla rahalla?

Vuoden 2015 maaliskuussa Facebook toi mobiilikehittäjien käytettäväksi uuden varteenotettavan ohjelmistokehyksen, React Nativen. Sen vahvuus on kyky kehittää samanaikaisesti mobiilisovellus sekä Android- että iOS -alustoille. React Native -sovellukset voidaan monesti kehittää pienemmällä kehittäjätiimillä ja työmäärällä natiivisovelluskehitykseen verrattuna. Ammattimaisesti käytettynä React Native voi tuoda monialustaprojekteille säästöjä, varsinkin projektin alkuvaiheessa. Koska kyseessä on kuitenkin vielä erittäin voimakkaasti kehittyvä teknologia, React Native -projekteilla on raskaat ylläpitovaatimukset.

Ei ratkaisu kaikkeen

Lukuisista hyvistä puolista huolimatta kyseessä ei ole mobiilikehityksen hopealuoti. Monet asiat ovat ratkaistavissa aivan yhtä järkevästi – joskus jopa järkevämmin – alustojen natiiveilla ohjelmointikielillä, kuten Kotlinilla tai Swiftillä. React Nativen selkeimmät hyödyt tulevat esiin esimerkiksi prototyyppien koestamisessa ja käyttöliittymälähtöisten sovellusten kehittämisessä.

Me autamme valinnassasi

Meillä kaikki lähtee kumppanimme liiketoiminnallisesta tarpeesta. Jos projektin tavoitteet ovat jo muodostuneet selkeäksi kokonaisuudeksi ja ylläpitoratkaisut toimivat, saattaa oikea teknologiavalinta olla React Native. Tämän selvittämiseksi kannattaa istua rauhassa alas ja keittää kahvit.

Lyhyemmässä ajassa

Voit päästä lopputulokseen nopeammin. Etenkin, jos on tarvetta prototyypille tai liikeidean testaamiselle tietyllä käyttäjäjoukolla, React Native tarjoaa hyvän tavan tavoitteiden toteuttamiseen.

Dynaaminen kehitystiimi

Sovelluksesi kehitetään Android- ja iOS -alustoille samanaikaisesti, jolloin koko kehitys etenee samoissa iteraatioissa.

Säästät kokonaiskustannuksissa

Mobiilisovelluksesta ei tarvitse kehittää erikseen Android- ja iOS -versiota.

TOTEUTA IDEASI KANSSAMME