Punos Mobile

Tule meille töihin

Vuonna 2011 perustettu mobiilialan konsultointiyritys Punos Mobile etsii seniori Android-kehittäjää kasvavaan joukkoonsa Helsinkiin ja Kouvolaan.

Yrityksellämme on melkoinen tarina

Vuonna 2011 ryhdyimme punomaan kokoussovellus Meeting Assistant:ia, jolla lähdimme pienenä startuppina valloittamaan maailmaa. Meeting Assistant alkoi puhtaana mobiilisovelluksena. Nykypäivänä se on suosittu CRM-järjestelmä Salesforce:n AppExchange-sovelluskaupassa. Ohjelmiston asiakkaisiin kuuluu yrityksiä jopa Fortune 200 -listalta!

Nykyään teemme paljon muutakin, ja tässä sinä tulet mukaan. Tehtävänäsi on olla osana tiimiämme kehittämässä uuden sukupolven ratkaisuja Android-alustalle. Katso oheisesta videosta kokemuksia meistä työpaikkana!

Mitä tarjoamme

Uskomme, että saavutamme parhaan lopputuloksen ihmisläheisellä työnteolla. Meille “liiketoiminta edellä” ei tarkoita kylmäkiskoista puurtamista, vaan sitä, että teemme työtä asiakkaamme liiketoiminnallisesta tarpeesta ja tavoitteesta lähtöisin. Tekniset ratkaisut kyllä löytyvät aina.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kalasataman metroaseman läheisyydessä sekä Kouvolan ydinkeskustassa. Komentokeskuksesi voi sijaita jommassa kummassa näistä ja etätyöskentelykin asiakasprojektista riippuen tietenkin onnistuu. Tällä hetkellä meitä on yhteensä 14 osaajaa. iOS- ja Android -leirit ovat tällä hetkellä aika tasavahvuisia, joten pyrimme tällä muutoksella saamaan jälkimmäisen leirin johtoon. Lisäksi meiltä löytyy kovaa web- ja React Native -osaamista. Toimistomme puhekielet ovat englanti, suomi ja välillä kuulee myös kymeenlaakson murretta. Kasvamme voimakkaasti: tällä tilikaudella tulemme tekemään noin 1,5 miljoonan euron liikevaihdon.

Noudatamme työssämme ketterän kehityksen periaatteita. Päätöksenteon muodot riippuvat projektista. Kehittäjämme ovat huippuosaajia ja siksi olet usein projektissa näkyvästi esillä. Valmistaudu siis avaamaan myös ratkaisujen liiketaloudellisia hyötyjä asiakkaallemme sekä haastamaan asiakkaan näkemystä. Autamme sinua tässä ensimmäisestä rekrykeskustelusta lähtien.

Mielestämme Senior Android -kehittäjälle seuraavat aiheet ovat tuttuja:

  • halu oppia asiakkaan liiketoiminnasta
  • kommunikaatiotaidot
  • Android-sovelluskehitys yleisesti
  • Java
  • Kotlin
  • Git
  • ketterät projektimallit
  • REST- / GraphQL -osaaminen
  • suunnittelumallien & arkkitehtuurin ymmärrys
  • toiminta konsultin tehtävissä, mielellään monitoimittajaympäristössä

Vai oletko eri mieltä? Laita rohkeasti viestiä ja haasta mielipiteemme!

Millaista on olla punoslaisena?

Tuemme aktiivisesti henkilökohtaista kehitystäsi. Vinkkaa vain kursseista tai kirjoista, joista olet kiinnostunut, niin asia järjestyy kyllä. Budjetissamme on erikseen varattu tilaa kunkin työntekijämme omalle oppimiselle. Tuemme myös toinen toisiamme: päivittäisessä työssäsi keskustelet sekä tulevien lupauksien että nykyisten gurujen kanssa. Projektin aikataulun salliessa sinulla on mahdollisuus osallistua alan tapahtumiin.

Tyypillisesti projektimme ovat voimakkaasti skaalautuvia. Esimerkiksi yhteistyössämme Treamerin kanssa loimme kokonaan uuden palvelumallin keikkatyöläisten välittämiseen. Voit lukea lisää Treamerin sovelluksesta tästä.

Meille on erittäin tärkeää, että nautimme työstämme. Sen ohessa voit halutessasi myös osallistua esimerkiksi yritysten väliseen PUBG-turnaukseen, #Kanaliiga. Huomaathan, että toimitusjohtajallamme on liian suuret luulot itsestään konsoli-NHL:ssä. Toivottavasti voit korjata asian.

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut ja palkan. Uskomme kuitenkin niitäkin tärkeämpää olevan, että tunnet olosi tärkeäksi meillä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen hannu@punosmobile.com tai twiittaa meille @punosmobile. Voit myös soittaa Hannulle numeroon 045 875 0707.