Punos Mobile

Hei kokenut sovelluskehittäjä

Etsimme sinua työskentelemään mobiili- ja web-kehityksen keihäänkärjessä! Jos vaihtuvat asiakasprojektit tai ylläpitoasiakkuuksien hoito kiinnostaa, jatkathan lukemista.

Mikä Punos Mobile?

Olemme vuonna 2011 perustettu mobiilipalveluihin erikoistunut tuotekehitysyritys. Osaamisemme ydintä on liiketoimintalähtöisten mobiili- ja web-sovellusten ja -palveluiden kehittäminen. Asiakaskuntamme on ennen kaikkea monipuolinen: palvelemme erikokoisia toimijoita startupeista aina isoihin julkisiin organisaatioihin. Kehitysprojektit hoidamme itse tai isompien kumppaneiden kanssa, alihankkijoita emme käytä. Helsingin ja Kouvolan toimistoillamme työskentelee tällä hetkellä 11 punoslaista.

Mitä sovelluskehittäjä pääsee meillä tekemään?

Toinen uusista sovelluskehittäjistä tulee vahvistamaan konsulttitiimiämme, joka auttaa asiakkaitamme uusien tuotteiden tai palveluiden kehitysprojekteissa. Tässä tehtävässä saat keskittyä aina yhteen projektiin kerrallaan. Moni meillä innostuu konsulttihommista, koska niissä pääsee kehittämään jotakin ihan uutta, avartamaan omaa ajatteluaan ja työskentelemään uusimpien teknologioiden kanssa. Katso esimerkkejä toteuttamistamme projekteista.

Toista tekijää kaipaamme ylläpitopalveluiden tiimiin, joka pitää huolen siitä, että asiakkaidemme sovellukset pyörivät sujuvasti myös käyttöönoton jälkeen, ja uusia ominaisuuksia saadaan kehitettyä. Ylläpitopuolella teet töitä useamman asiakkaan kanssa samanaikaisesti.

Jomman kumman uusista sovelluskehittäjistämme on tarkoitus toimia myös Kouvolan kehittäjätiimin vetäjänä. Emme hae kuitenkaan pelkkää käsien heiluttelijaa, vaan “kädet savessa”-tyyppiä. Tässä roolissa tuet uudempia kehittäjiämme (joilla 3+ vuotta kokemusta) arjen työssä ja autat heitä löytämään oikeat ratkaisut asiakkaiden ongelmiin. Kokemuksemme perusteella muiden tukeminen onnistuu parhaiten, kun silloin tällöin kohdataan kasvotusten. Siksi toivomme, että olisit valmis olemaan läsnä Kouvolan tai Helsingin toimistolla ainakin osan ajasta. Muilta osin kummassakin roolissa etätyö onnistuu mainiosti, ja saat tarvittaessa myös etätyöpaikkaasi hyvät työskentelyvälineet.

Molempien tehtävien sisältö joustaa, ja kuulemmekin mielellämme sinun ajatuksiasi siitä, mihin sinä haluaisit työssäsi keskittyä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy ainakin suurin osa seuraavista:

  • Vähintään viiden vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä
  • Joko web/full stack -osaamista (React tai Angular, Node.js, TypeScript tai JavaScript) tai mobiilikehitysosaamista (esimerkiksi Kotlin, Swift, React Native)
  • Halua tehdä asiakastyötä ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä tukea sitä sovelluskehityksen osaamisellasi
  • Intoa jakaa osaamistasi muille ja auttaa vähemmän kokeneita kehittäjiä onnistumaan ja kasvamaan
  • Hyvät viestintätaidot

Plussaa on, jos sinulta löytyy lisäksi jotakin seuraavista:

  • Kokemusta konsulttina työskentelystä
  • Kokemusta tiiminvetäjän tehtävistä tai muusta valmentavasta roolista
  • Osaamista suunnittelu- ja arkkitehtuurimalleista ja tietokannoista (PostgreSQL, MongoDB), pilvipalveluista (Firebase, AWS) tai vaikkapa Linux-ylläpidosta

Koska työnkuva ei ole lukkoon lyöty, voit menestyä työssä monenlaisella taustalla.

Miksi meille kannattaa hakea töihin?

Mikä meillä on sellaista, mitä et löydä muualta? Ainakin se, että pienemmässä firmassa pääset kurottamaan ydinroolisi ulkopuolelle ja oppimaan samalla uutta yrityksen toiminnasta sekä johtamisesta. Meillä kehittäjät käyttävät halutessaan työaikaansa esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyyn, jossa on mukana aina yksi työntekijä kiertävillä vuoroilla.

Toinen etumme on joustava kulttuurimme. Joustavuus tarkoittaa meillä sitä, että jokaisella on vapaus vaikuttaa projekteihinsa, työarkeensa ja -ympäristöönsä. Jos jokin ei toimi, asioita voidaan muuttaa hyvinkin nopeasti.

Toki tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon, lounas- ja työsuhdematkalippuedut ja laajat koulutusmahdollisuudet. Kouvolan ja Helsingin toimistoillamme on viihtyisät puitteet työnteolle. Tämän kaiken toki saat luultavasti useimmissa muissakin alan taloissa.

Ei (työ)elämä meilläkään ihan täydellistä ole. Ketteryyden ja joustavuuden kääntöpuoli on se, että kaikki prosessimme eivät ole viimeisen päälle viilattuja. Perusasiat ovat kuitenkin hyvällä tolalla ja tämä näkyy henkilöstön lähes olemattomana vaihtuvuutena.

Vaikka toimistomme ovat kahdessa eri kaupungissa, olemme tiivis työyhteisö. Viihdymme yhdessä myös vapaalla esimerkiksi pilkkimisen, tenniksen tai pleikkarin parissa. Tästä ei kannata ottaa paineita – ymmärrämme hyvin, jos vietät vapaa-aikasi mieluummin muussa seurassa. Käy täällä tutustumassa punoslaisiin!

Kuukausipalkkasi tulee olemaan 4 000 – 6 000 euroa riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Saat valita itsellesi parhaiten sopivat työvälineet.

Miten jatketaan?

Ota rohkeasti yhteyttä sivun alalaidasta löytyvän lomakkeen avulla tai soittele tai laita viestiä toimitusjohtajallemme Hannulle (hannu.alakangas@punosmobile.com, 045 875 0707), joka kertoo sinulle mielellään lisää. Jos haluat kuulla, millaista meillä työskentely on kehittäjän näkökulmasta, voit jutella Samun kanssa (samu.mukkala@punosmobile.com, 040 179 9399).