Image

Tiimi

Image

Tero
Tekninen Arkkitehti

Tero on DevOps ja prosessiautomaatioiden osaaja, jolla on laaja kokemuskirjo eri IT-alan projekteista. Microsoft maailma on lähellä sydäntä ja tarvittaessa web-stack onnistuu häneltä myös. Vapaa-ajalla kotiautomaation lisäksi mainittakoon mehiläisharrastus.

Image

Jani
Kehittäjä

Janilta löytyy osaamista frontendin sekä backendin puolelta. Tekniikoina Janilla React, React Native, NextJS, Firebase, Prisma. Vapaa-ajalla Jani rauhoittuu pelien ja musiikin parissa.

Image

Antti
Projektipäällikkö ja Agile Coach

Antilla on neljännesvuosisadan kokemus IT-alalta, koodarista konsultiksi ja Scrum masterista hankepäälliköksi. Antti on erikoistunut projektien ja hankkeiden johtamiseen, työmallien kehittämiseen sekä automaation ja tekoälyn hyödyntämiseen jokapäiväisessä työssä.

Vapaa-ajallaan hän tykkää liikkua luonnossa, rasittaa itseään fyysisesti, harrastaa extreme-lajeja ja opiskella.

Image

Aake
Nuorempi kehittäjä / Junior Developer

Vaikka Aake on vasta alalle tuleva kehittäjä, niin Aake hallitsee monipuolisesti modernista web-kehittämisestä mm. Reactin että React Nativen, Type- sekä Javascripit, eikä myöskään Firebase ole hänelle vieras. Fullstackin kehittämisen lisäksi, Aake tekee myös testausta. Vapaa-aikana Aake nauttii vauhdista ja moottoripyöristä.
Image

Samu
Kehittäjä

Mobiilikehittäjä, jolla on vahvat taidot iOS-kehityksessä. Hoitaa myös web-kehityksen. Samu informoi Punos Squadia uusimmista iOS-trendeistä. Palautuu töiden jälkeen urheilemalla sekä tietokonepelien äärellä.

Image

Toni
Kehittäjä

Kaiken nähnyt mobiilikehittäjä, joka on kiinnostunut mobiilikehityksestä (yllättäen), DIY-elektroniikasta ja kotiautomaatiosta. Jos jokin asia Tonilla hajoaa, hän sen myös korjaa. Lisäksi hän on innokas avoimen lähdekoodin ratkaisujen käyttäjä.

Image

Tomi
Kehittäjä

Ratkaisukeskeinen kehittäjä, jolla on ymmärrystä niin Java backendeistä, mobile appseista kuin webistäkin. Tähtää aina auttamaan kollegoitaan antamaan parhaan panoksensa. Kiinnostunut IoT:sta, mobiililiiketoiminnasta, grafiisesta suunnittelusta sekä illustraatiosta.

Image

Eetu
Kehittäjä

Front end web- ja Android/iOS -kehittäjä, joka osaa C#, C++, HTML5, CSS3, JavasSriptin, Apexin ja React Nativen käytön. Työn ulkopuolella Eetu pelailee kaikenlaisia konsoli- ja PC-pelejä ja on jopa kehittänyt joitakin pelejä ihan itse.

Image

Samuli
Kehittäjä

Samuli toimii Punos Mobilen web- ja React Native -kehittäjänä. Pitää kaikesta teknisestä sekä koodaamisesta että bugien litistämisestä ennen kuin ne päätyvät loppukäyttäjän harmiksi. Samuli nauttii vapaa ajalla kilpailuhenkisistä peleistä ja yleisestä hengailusta kavereidensa kanssa.

Image

Joonas
Kehittäjä

Front end web-kehittäjä, jolla on vahvat kyvyt Java- ja Typescriptissä, Reactissa, CSS:ssa, Scalassa, ynnä AWS:ssä. Kun päivän viimeinen committi on tehty, Joonas menee lenkille, salille tai buuttaa tietokonepelin.

Image

Jani
Teknologiapäällikkö

Teknologiapäällikkö, projektipäällikkö ja ratkaisuarkkitehti, joka haluaa pitää kaikki kehittämisvaihtoehtonsa auki. Janilla on silmää asiakkaidensa liiketoimintaa kohtaan johtuen mm. hänen viestintä- ja yrittäjätaustastaan.

Image

Ville
Myyntijohtaja

Myyntijohtaja sekä Kouvolan toimiston vetäjä. Vahvalla liiketoimintataustallaan Ville on vannoutunut takaamaan asiakkaidemme menestyksen. Toimiston ulkopuolella Villen voi bongata puutarhasta, grillaamasta tai pelaamasta koripalloa.

Image

Hannu
Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja, perustaja, startup-orientoitunut enkelisijoittaja sekä tiimijohtaja. Saa kiksinsä asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämisestä sekä tiiminsä auttamisesta seuraavalle tasolle. Pelaa pokeria, nörvää tietokoneilla sekä kannustaa hartaasti Helsingin IFK:ta.